Beste klanten ! Vanaf 1 september is De Breemer weer open zoals gewoonlijk. Elke dag tussen 7u30 en 16u.Op woensdag tot 15u en zaterdag en zondag gesloten. Tijdens deze openingsuren kunnen jullie makkelijk bestellen via onderstaande knop. Smakelijk !

De Breemer

Nu geopend
Eten bestellen

Je kunt bestellen om af te halen of te laten bezorgen | Hasselt

Bij ons kunt u goed eten en moet u niet lang op uw eten wachten. Wij verheugen ons op uw bezoek. Onze gasten houden van onze snackbar vanwege de versheid en kwaliteit van onze producten. Kom gerust langs en laat u overtuigen. Ons sortiment zal u inspireren. Wij hebben mooie zitplekken op het terras voor u klaarstaan, zodat u nog meer van het eten kunt genieten!

Authentieke snackbar met wifi

Kies uit een groot assortiment van gerechten uit de Belgische keuken en laat uzelf verwennen. Het lekkere fastfood en de salades zullen u verrassen. Graag bevelen wij u een bijpassende, alcoholische drank bij onze populaire visgerechten aan. Laat u betoveren door een tussendoortje uit ons sortiment van onze lekkere donuts of ons zalige toetje. Onze hartstocht is de horeca. Komt u voor het ontbijt, voor de brunch of voor de lunch bij ons langs en geniet van een fijne avond. Wij beschikken over gratis wifi, waarmee u tijdens het verblijf bij ons makkelijk op internet kunt surfen.

Bijzondere voeding

Ook vegetarische specialiteiten staan bij ons op de menukaart, om u met een verscheidenheid aan smaken te kunnen verwennen. Ook liefhebbers van glutenvrije gerechten kunnen zich bij ons welkom voelen. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten.

Buitengewoon handig dankzij cateringservice

De barrièrevrije toegang is bij ons vanzelfsprekend. Wij hebben een hart voor dieren: ook huisdieren zijn bij ons graag gezien. Neem contact met ons op en reserveer direct. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +32011196099. Bij ons kunt u contant of met MasterCard, betaalpas, contactloos betalen en VISA afrekenen. U kunt het eten natuurlijk ook gewoon laten leveren of zelf afhalen. Wij hebben bovendien een cateringservice – gewoon even vragen! En evenement staat voor de deur en dat wilt u graag wat uitbundiger vieren? Huur dan onze ruimtes – wij ontvangen u graag. Zaterdag en zondag zijn onze rustdagen. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst.

Bestel eten Bekijk bovenstaande menukaart

Plaats de bestelling

Maaltijden bestellen is niet mogelijk buiten de openingstijden. Controleer onze Openingstijden en geef uw bestelling later aan ons door

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Voer uw bericht in.
Betaalmethode selecteren
Bezorgoptie selecteren
Voer uw straat en huisnummer in
Voer uw postcode in
Voer uw plaatsnaam in
Bij vragen kunt u ons bereiken op +3211196099
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.

Locatie

Klik om de kaart weer te geven

Uw IP-adres wordt naar Google Maps doorgestuurd.

Grote Breemstraat 115, 3500 Hasselt, België

Maak uw reservering

+32011196099

Onze Openingstijden

Maandag
07:30 – 16:30
Dinsdag
07:30 – 16:30
Woensdag
07:30 – 15:00
Donderdag
07:30 – 16:30
Vrijdag
07:30 – 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschikbare Betalingsopties

Onze diensten

Alles in een oogopslag

Stuur ons uw bericht.

Vul uw naam in.
Voer uw e-mailadres in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul het onderwerp in.
Voer uw bericht in.
Uw bericht is verstuurd. U ontvangt binnenkort een reactie van ons.
Het verzenden van het bericht is niet gelukt.
Twitter_Logo_Blue